d_10009-index

- Reparatii puturi de apa -

Executia puturilor de apa presupune executia corecta a forajului cat si lucrarilor ulterioare de la introducerea tuburilor pana la punerea in exploatare a sondei, astfel sunt cativa pasi ce trebuie urmati si anume: executia forajului, carotajul sonde, tubarea sondei, intoducerea materialului filtrant (nisip cuartos 2mm), izolarea straturilor, deznisiparea sondei, denivelarea sondei (detreminarea productuvitatii sondei), punerea in exploatare.
Numai asa veti avea garantia unei lucrari bine facute si obtinerea unei ape de buna calitate si cantitate in timp. Toate acetsea la preturi foarte mici. Foraje fantani.Lucrarile se executa pe teava PVC neagra , albastra , portocalie in functie de adancime si cerinta clientului.
Dimensiunea tevilor difera in functie de adancime si folosinta ulterioara a forajului. La cererea clientului asiguram, contra cost, pompa profesionala pentru extragerea apei din put.
Executam foraje in toata tara si in strainatate.Preturile sunt negociabile si sunt functie de adancimea putului si structura solului in care se executa forajul.

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url

Title

Mențiuni:

Please leave this field empty.