Broker

Sună și cere o asigurare
0758.503.882

Foraje pompe de caldura - Maramures, Satu Mare, Cluj, Bistrita, Mures, Suceava, Salaj, Bihor

O pompa de caldura este formata dintr-un colector exterior compus dintr-o sonda sau foraj si o instalatie de tevi din polietilena sau fiting (in forma literei U). Aceasta teava are la capat o greutate care sustine intreaga instalatie pentru foraje pompe de caldura.

Prin intermediul operatiilor pentru foraje se realizeaza sonda care este cimentata, ulterior. Materialul de cimentare (geosolid) ajuta la protejarea straturilor de apa impotriva proceselor naturale de contaminare.

Serviciile asigurate de specialistii Nordgeofor sunt disponibile pentru orice localitate / judet sau oras din Romania.

Firma Nordgeofor detine puncte strategice de lucru in urmatoarele judete din tara:

 • Foraje pompe de caldura Satu Mare ;
 • Foraje pompe de caldura Maramures ;
 • Foraje pompe de caldura Cluj ;
 • Foraje pompe de caldura Bistrita ;
 • Foraje pompe de caldura Mures ;
 • Foraje pompe de caldura Suceava ;
 • Foraje pompe de caldura Salaj ;
 • Foraje pompe de caldura Bihor.

Operatiunile de foraj pentru pompe de caldura sunt compuse astfel

 • Foraje de tip uscat – Se imparte in: foraj uscat cu circulatie inversa, foraj uscat cu circulatie directa, foraj uscat cu ciocan de fund. Acest tip de foraj este recomandat in contactul cu rocile cu grad ridicat de duritate;
 • Foraje de tip hidraulic – Poate fi cu actionare electrica (foraj mecanizat) si foraj de tip orizontal nedirijat, aceste operatiuni fiind recomandate pentru contactul cu rocile sedimentare.

Cum functioneaza o pompa de caldura geotermala?

Pompele de caldura de la sol, folosite pentru incalzirea geotermala pot fi utilizate eficient pentru incalzirea unei case prin extragerea caldurii direct din pamant, comprimand-o si furnizand-o cladirii sau casei.

Astfel de sisteme utilizeaza pompa de caldura si un compresor pentru a indeparta caldura dintr-o parte a circuitului si o evacua catre cealalta parte.

O pompa de caldura geotermala transfera caldura in sau in afara pamantului prin intermediul puturilor de apa sau o retea de tevi de polietilena (de inalta densitate) ce sunt ingropate in sonde verticale.

In instalatia de tevi este transferata o solutie pe baza de apa si antigel care este pompata prin conductele ingropate in pamant. In acest fel, fluidul de transfer de caldura extrage caldura (modul de incalzire) direct din pamant.

Pompa geotermala intensifica gradul de caldura care este distribuita apoi direct in infrastructura cladirii (in functie de sistemul ales). Pe de alta parte, aceeasi pompa are capacitatea de a actiona invers si de a asigura un sistem de racire in cadrul cladirii.

Foraje pentru pompe de caldura geotermale

Firma Nordgeofor asigura servicii profesionale de foraj pentru realizarea gaurilor geotermale si izolarea conductelor.

Nordgeofor detine parteneriate cu companii producatoare de sisteme utilizate in cadrul operatiunilor de forare pe baza de pompe de caldura, precum Nordmeyer care detine o experiente care excede peste 82 de ani de experienta.

Pentru a beneficia de lucrari de foraj apeleaza la specialistii nostri, iar daca te afli in Satu Mare, Maramures, Cluj, Bistrita, Mures ai acces direct la serviciile profesionale ale firmei noastre.

Calitatea lucrarilor este recunoscuta si in alte judete, iar serviciile de foraj pompe caldura Suceava, Salaj, Bihor indeplinesc cele mai performante standarde ale calitatii si sigurantei, atat pentru specialistii nostri cat si pentru beneficiari.

Printre serviciile de foraje pompe de caldura asigurate de specialistii Nordgeofor enumeram:

 • Lucrari de forare de mica adancime – Intre 12 si 80 de metri ;
 • Foraje de adancime medie – Intre 80 si 150 de metri ;
 • Lucrari de forare de mare adancime – Intre 150 si 300 de metri ;
 • Lucrari de denisipare si intretinere puturi ;
 • Executie de piloni forati – Cu un diametru de 400 de metri ;
 • Lucrari de reparatie pentru puturi de apa si instalare a acestora.

Echipa de ingineri si muncitori calificati Nordgeofor se poate deplasa in orice localitate, oras sau judet din Romania.

Contact - 0751-014-477

178


Proiecte realizate

6200

+

Metri forati

7

  ani

Experienta

Foram in toata tara

Copyright © 2019 All rights reserved NGF. FORTIN