Broker

Sună și cere o asigurare
0758.503.882

Foraje piloni - Maramures, Satu Mare, Cluj, Bistrita, Mures, Suceava, Salaj, Bihor

Atunci cand straturile superioare ale solului nu au capacitatea portanta necesara pentru a prelua greutatea structurilor mari de la suprafata, construirea unor elemente de fundatie cu rol de sustinere este cea mai buna solutie iginereasca.

Pilonii forati sunt o componenta foarte importanta a constructiilor mari, iar pentru a beneficia de cele mai moderne tehnici de constructie, Nordgeofor executa lucrari de foraje piloni cu echipamente tehnologice de forare-injectare capabile sa faciliteze materializarea proiectelor tale in conditii optime

Nordgeofor asigura servicii si echipamente, in mai multe judete din Romania, precum:

 • Foraje piloni Satu Mare ;
 • Foraje piloni Maramures ;
 • Foraje piloni Cluj ;
 • Foraje piloni Bistrita ;
 • Foraje piloni Mures ;
 • Foraje piloni Suceava ;
 • Foraje piloni Salaj ;
 • Foraje piloni Bihor.

Ce sunt pilonii forati?

Pilonii sunt niste stalpi de diferite dimensiuni si forme cu rol de sustinere sau decorativ pentru constructii rezidentiale, poduri, monumente si diverse alte structuri masive.

Aceste elemente constructive sunt realizate din beton armat, metal sau lemn si pot fi utilizati atat la suprafata, cat si la mare adancime, acolo unde sunt folositi pentru realizarea fundatiilor in lucrarile de constructii.

Pentru lucrarile in care exista necesitatea utilizarii unor stalpi de sustinere in subteran, firmele specializate executa foraje piloni.

Cu ajutorul unor instalatii de foraj speciale, acestea sapa la adancimea dorita pentru ca pilonii sa poata fi construiti sau introdusi in spatiul creat prin forare, in functie de materialul din care sunt fabricati acestia.

Totodata, pilonii reprezinta un element cheie in executia forajelor. Altfel spus, acestia consolideaza peretii putului de apa proaspat forat si permit avansarea lucrarilor de echipare si exploatare a gropii sapate la mare adancime.

Utilitatea serviciilor de foraje piloni

Asa cum am mentionat anterior, pilonii realizati prin forare sunt elemente de constructie cu rigiditate medie, rezistenta crescuta si deformatii reduse. Acestia sunt turnati fie in forma cilindrica, fie sub forma de patrat, iar diametrul si lungimea lor pot varia de la un proiect la altul.

Pilonii construiti cu ajutorul lucrarilor de foraj sunt deosebit de utili, astfel ca sunt integrati in:

 • Fundatii – Indiferent de tipul de sol, pilonii forati s-au dovedit o metoda eficienta si sigura de consolidare a fundatiei. Datorita rezistentei sporite, acestia sustin sarcini mari si garanteaza calitatea lucrarilor de constructii;
 • Consolidarea pantelor si puturilor – Pilonii forati sunt utilizati regulat pentru a preveni alunecarile pantelor, dar si pentru consolidarea puturilor de mare adancime;
 • Consolidarea gropilor excavate – Aceste elemente constructive sunt de mare ajutor si in consolidarea gropilor de excavare, intalnite in majoritatea santierelor pentru proiecte imobiliare importante.

Preturi competitive si materiale de foarte buna calitate

Compania noastra isi propune sa ofere preturi accesibile clientilor care solicita serviciile de foraje piloni Satu Mare, Maramures, Cluj, Bistrita, Mures.

Precum si alte judete: foraje piloni Suceava, Salaj, Bihor si orice localitate sau oras din Romania.

Pentru a raspunde afirmativ tuturor cererilor de oferta, incercam sa variem materialele, tehnologiile de executare si metodele de fixare a pilonilor.

Referitor la materiale, dispunem de trei optiuni: beton armat, metal sau lemn. Posibilitati multiple exista si in ceea ce priveste modalitatea de fixare a pilonilor, astfel ca acestia pot fi introdusi in pamant prin batere, vibropresare sau insurubare.

Contact - 0751-014-477

178


Proiecte realizate

6200

+

Metri forati

7

  ani

Experienta

Foram in toata tara

Copyright © 2019 All rights reserved NGF. FORTIN